2015. július 22., szerda

A buta nő a szilárd kapcsolat titka

2014.06.09. 12:32Huffnágel Pista  Forrás: Huffnagel.blog.hu



A neten barangolva bele­belebotolhatunk olyan hirdetésekbe, amelyek a párkapcsolati problémáinkra ígérnek megoldást. Semmi esetre se dőljünk be nekik, mert ezek kivétel nélkül mind sarlatánok.

Ha tanács kell, itt a Huffnágel Életmód magazin, ebben mindent megtalálhat a Férfi olvasó, amire csak a túléléshez szüksége lehet. Bár a legtöbb párkapcsolati tanácsadó szolgáltatását azzal hirdeti, hogy ő képzett pszichológus, valami olyasmitől akarnak minket megóvni, amit már rég nem lehet megmenteni.

Már ebből látszik, hogy őket a legkevésbé sem éldekli a Te párkapcsolatod és meg az abból eredő problémád. Őket csak a saját anyagi érdekük vezérli, amikor a reklámjaikban azt próbálják elhitetni veled, hogy kapcsolatod még megmenthető. Persze csak az ő szakmai segítségükkel, és természetesen anyagi áldozatok árán. Ez az ígéret azonban a világ legnagyobb képtelensége.


 Egy kapcsolat válságának nincs más oka, mint az, hogy maga a párkapcsolat jelent egészen mást a nők és a Férfiak számára. A nők a Férfit az életük részének tekintik, és mindig arra törekszenek, hogy a Férfi abból minél nagyobb területet foglaljon el.

 Álmaik hercegénél alapelvárás, hogy becsukott szemmel is ki tudják találni, mire gondol és hogy érzi magát éppen az imádott hercegnőjük. Magyarul a szőke hercegnek a fehér lovon amellett, hogy gondolatolvasónak kell lennie, még az is kötelező, hogy minden szabadidejét a kapcsolat oltárán áldozza fel.
A Férfiak ezzel szemben mindig maguk határozzák meg életüket, és ehhez nincs szükségük egy másik személyre. Emiatt van az, hogy egyedül a Férfiak képesek arra, hogy egy kapcsolatban tényleg egyenrangú partnernek tekintsenék a nőket, míg ezt fordítva soha nem tapasztaljuk.

 Ha egy kapcsolat nem működik, annak oka legtöbbször az, hogy a Férfiakkal ellentétben a nők nem tudják magukat valami értelmes dologgal elfoglalni, figyelmüket lekötni. Mert a Férfiaknak számtalan hobbijuk van: Ők örömüket lelik abban, ha fejleszthetik, képezhetik magukat, ha motorozhatnak egy jót, vagy suvickolhatják az autót.

 Már egy icipici horog vizbe lógatásával is elérhetik, hogy lelkük megnyugvást találjon. Úgy tűnik, ezzel szemben a nőknek az egyetlen hobbijuk az, hogy rendszeresen megzavarják a Férfiakat kedvenc időtöltésük közben. Minél jobban elszakítják őket ugyanis a baráti körüktől, számukra a párkapcsolatban annál kezesebb rabszolga válik a Férfiből.
 A nők persze válltig állítják, hogy az önálló Férfiakhoz vonzódnak. Minden Férfi önálló egészen addig, amíg nincs partnere. Érdekes módon addig minden Férfi megbírkózik valahogy a háztartás jelentette kihívásokkal. Mosnak, takarítanak, akár főznek is és ehhez manapság már semmi szükségük nincs egy nőre.


Azóta unos­untalan hallgathatjuk a hisztit, hogy a Férfiaknak egy kapcsolatban bőven elegendő az, ha néha napján együtt alszanak, meg hogy a Férfiak félnek feladni a függetlenségüket. A Férfiak azonban nem félnek, csak nem hülyék. A nők számára minden bizonnyal egyre kínosabb, hogy ilyen könnyen lecserélhetők, helyettesíthetők lettek.

 Bizony, amikor a szex marad a két nem közötti az egyetlen kapocs, akkor bizony semmi jót nem jósolhatunk nekik. Mert szexet bármelyik utcasarkon kaphatunk dögivel, hogy most az állandó vesszőparipánkat, a folyamatosan bővülő kínálatú, jó minőségű, ingyenes online pornóválasztékot most ne is említsük.

Ilyen körülmények között kell a mai nőknek valami exkluzivat, valami olyan kizárólagosat kínálniuk, amit csak tőlük kaphatunk. Ugyan nem lehet minden nő bombázó, de ha egy nő jól tudja magát "csomagolni", még így is szép sikereket érhet el.

 Akik nem annyira vonzóak, ám fejlesztik magukat és áldozatokat hoznak saját művelődésük, képzésük érdekében, ugyanolyan sikerre számíthatnak, mint klasszisokkal vonzóbb (vetély)társaik. A képzett női munkaerő iránt ugyanis a húspiacon is nagy kereslet mutatkozik. Miért is ne? A Férfiak nőkkel is szeretnek magasröptű beszélgetéseket folytatni.

 Az ilyen egyedi, páratlan nőket aztán nagy megbecsülés övezi, mindenfelé Férfiak hevernek lábuk előtt. Lásd Japánban a gésákat. A legtöbb Férfi, ilyen nőről álmodik és ha tehetné, csak ilyen nőt választana magának társnak.

 A képzettség a külsővel ellentétben az idő múlásával sem kopik el nyomtalanul, míg az azonos szinvonalú műveltség egy párkapcsolatot csak szilárdabbá tehet. Sajnos azonban az ilyen nő ritka, mint a fehér holló. Ilyen nő ugyanis nem létezik.

 Mit tehet ebben a helyzetben egy Férfi? Keres magának egy nőt, akinek a feje meg a teste az ő ízlése szerint nagyjából rendben van, és reménykedik benne, hogy vele talán működni fog a kapcsolat. Mert a Szerelem definíciójához bizony seggeken, csöcsökön és dugáson keresztül vezet az út.

 Ne csodálkozzon tehát senki, ha egy kapcsolat megszünik, mert már nincsenek seggek, csöcsök és dugások. Azon a kapcsolaton már egy párkapcsolati tanácsadó sem tud segíteni, akármennyit is vagyunk érte hajlandó fizetni. Férfi olvasónknak ezért azt tanácsoljuk, hogy életük működtetésére hozzanak létre egy olyan zárt rendszert, ami nő nélkül is képes a működésre és ebbe a zárt rendszerbe soha semmilyen körülmény között ne engedjenek betörni egy nőt sem.

 Amig ezt a rendszert fent tudják tartani, addig függetlenek, érinthetetlenek maradnak, és elérhetik azt, hogy a nőjük bosszúja, ­ mondjuk egy válás esetén ­ kimerüljön néhány kiszúrt gumiabroncsban vagy a fényezésen esett pár karcolásban.

A Férfiak nem a kapcsolattól félnek. Joggal tart azonban minden Férfi attól, hogy a következő csajával (is) megjárhatja. Ez a félelem tényleg sok Férfi számára akár nyomasztó is lehet. Aki azonban ezt a félelmet le tudja győzni, az az alsóbb osztályokba tartozó nőkkel még egészen jól elboldogulhat. Nincs abban semmi szégyen, ha barátnőnk vagy a feleségünk egy kicsit butácska. A közvélekedés szerint a buta nők amúgy is jobbak az ágyban. Legalábbis ebben reménykedünk. Egészen addig, amig egyet feleségül nem veszünk, hogy aztán egy óvatlan pillanatban azon kapjuk magunkat, amint titokban a fürdőszobába zárkózva maszturbálunk.




A cikk nem saját!
Forrás: Huffnagel.blog.hu

Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKE­ot, mert fontos nekünk a visszajelzésed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése